Etichete

, , , , , , , , , ,


gerard-butler-rome-night-out-with-madalena-ghenea-02_35033200Sufeream de  insomnie pentru că nu mai ştiam nimic despre Madalina Ghenea si Gerard Butler. Voi ati fi putut dormi fără sa aflati daca s-a impacat romanca noastra cu actorul scotian? Ei, vedeti?

Asa ca am deschis articolul: „Dovada ca Mădălina Ghenea si Gerard Butler sunt impreuna”, postat pe realitatea.net. Imaginea ii  arata pe cei doi  fixand un telefon mobil, intr-o ipostaza tandra. Anonimul autor al senzationalei stiri sustine ca: „Actorul scoţian de 43 de ani şi manechinul român de 24 de ani”  „s-au despărţit în urmă cu aproximativ două luni.” Anul trecut când s-au cunoscut, Mădădlina  era „fotomodelul român, în vârstă de 25 de ani”. Cei doi  nu au mai fost văzuţi impreuna din aprilie…Judecand dupa imaginile surprinse de paparazzi, specialistii in stiri mondene sustin ca este vorba de impacare.

Asa ca pot dormi linistita! Madalina Ghenea din tanara tot mai tanara se face, varsta lui Butler stagneaza si nici eu n-am de gand sa ruginesc!

Reclame