Etichete

, , , , , , , , , , , , , ,


imagesObişnuiţi deja cu ştirile care „şochează” şi vedetele care „rup tacerea”, puţin a lipsit ca să treacă neobservate rezultatele examenului de evaluare  naţională! Dacă anul trecut ne cruceam de rezultatele catastrofale, acum ne paşte leşinul nu alta! Ce înseamnă, domn’le să ai oameni potriviţi la locul potrivit! La doar câteva luni de la câştigarea alegerilor, rezultatele extraordinare apar şi acolo de unde te aştepţi mai puţin! Învăţământul, de pildă, anul trecut era la pământ, era un dezastru, de ce să nu recunoaştem? Şi uite că în şase luni, elevii de clasa a VIII-a, din toată ţara au demonstrat că s-au deşteptat „din somnul cel de moarte, în care îi adânciră” foştii conducători. Mulţi au obţinut nota maximă, ca niciodată, iar peste 77% au obţinut note peste 5 şi cine ştie, promovarea ar fi putut să fie şi de 100 la 100 dacă n-ar fi lipsit nimeni de la examene! Minune, nu alta!

Ce spuneţi? Că subiectele au fost incomparabil mai uşoare decât anul trecut? Că fostul ministru al Educaţiei zice că s-a acţionat la ordin politic? Nu se pooooaaateee! Nu creeeeed, măh, nu creeed!

Poate că profesorii lor s-au pregătit mai bine şi şi-au făcut elevii tobă de carte peste noapte! Iar peste patru ani, când vor ajunge studenţi la Cuj-Napoca,  poate vor afla că Babeş e doctorul român care a inventat serul împotriva rabiei! Uluitor, dar sunt tineri care cred că studiază la UBB, o universitate ce poartă numele a doi unguri! Păi dacă îi leagă o cratimă!

Reclame