Etichete

, , ,


tarom-ofertaUn comunicat al Consiliul Judeţean Mureş „anunţă finalizarea negocierilor cu Compania TAROM, în vederea continuării operaţiunilor aeriene pe Aeroportul Transilvania Tîrgu Mureş”. Ne bucură vestea cu atât mai mult cu cât ni se promite nu doar că TAROM rămâne, dar creşte şi numărul zborurilor de la trei la cinci pe săptămână!Aeronave de tip ATR vor opera pe ruta Bucureşti Târgu Mureş şi retur.
„Negocierea cu TAROM a reprezentat o prioritate a echipei Consiliului Judeţean Mureş. Le mulţumesc pentru implicare atât colegilor mei cât şi directorului general al TAROM, domnul Christian Heinzmann şi sunt convins că această decizie va contribui din plin la dezvoltarea economică a judeţului.” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Ciprian Dobre.
Nu ştim unde şi cum au decurs negocierile şi dacă rezultatul e doar meritul Consiliului Judeţean, sau dacă a avut vreun efect şi declaraţia politică a deputatului Borbely in parlament, reluată şi la Antena 3, zic nu ştim, pentru că transparenţa negocierilor e destul de opacă.
Cum necum, bine că s-a rezolvat!

Reclame