Etichete

, , ,


1381634_230191553812419_1147548960_nVineri, la fotbal, în Reghin

Jandarmii din cadrul Detaşamentului Reghin vor asigura măsuri de ordine şi siguranţă publică în zona stadionului de fotbal „Avântul” din municipiu, la meciul de fotbal dintre echipele C.S.M. Avântul Reghin – F.C.M. Câmpina, adică Reghin de pe locul 9 cu Câmpina de pe locul 4, se vor confrunta în cadrul Ligii a III – a de fotbal, seria 6, vineri, 1 noiembrie 2013.


Sâmbătă, la handbal feminin şi baschet masculin, acasă

IJJ Mureş va asigura măsuri de ordine şi siguranţă publică în zona Sălii Polivalente din municipiul Târgu-Mureş, la meciul de handbal feminin dintre echipele S.C. „Mureşul” Târgu Mureş – H.C. Vlady Oradea, în cadrul Diviziei A – seria B, la handbal feminin si la meciul de baschet masculin dintre echipele B.C. Mureş Târgu Mureş – C.S. Concordia Chiajna, în cadrul Ligii Naţionale de baschet masculin, sâmbătă , 3 noiembrie 2013.

Duminică, la Profi
Jandarmii din cadrul Detaşamentului Mobil al IJJ Mureş, vor asigura măsuri de ordine şi siguranţă publică în zona magazinului „Profi” – Bulevardul Pandurilor din municipiul Târgu Mureş, cu ocazia „Simulării unui accident rutier cu consecinţe grave”, manifestare organizată de către Fundaţia Buckner România în cadrul Campaniei ,,Împreună pentru un trafic mai sigur”, duminică, 3 noiembrie 2013.

Reclame