Etichete

, , , ,


tarom-300x200Un comunicat al Consiliului Judeţean Mureş ne anunţa pe 24 octombrie 2013 că “Tarom” nu pleacă de la Târgu Mureş! După ce s-au stins aplauzele am verificat pe siteul oficial “Tarom” când am putea rezerva bilete dus-intors pentru Bucureşti, am constatat cu surprindere că ştirea e de Radio Erevan: “Tarom” râmăne, dar nu la noi, zboară de 5 ori în loc de 3, dar pe la alte aeroporturi. Azi avem o ştire nouă, deocamdată neverificabilă, pentru că pe siteul aeroportului nu sunt afişate decât zborurile operate de Wizzair şi Ryanair, până în 12 noiembrie inclusiv.
Aeroportul Internaţional “Transilvania” Târgu Mureş împreună cu operatorul aerian naţional Tarom facilitează deplasarea pasagerilor pe ruta internă Târgu Mureş – Bucureşti şi retur, începând din data de 17 noiembrie 2013, pasagerii din regiunea deservită având la dispoziţie cinci zboruri săptămânale, faţă de doar trei curse operate în perioada programului de vară. Astfel pasagerii noştri vor dispune de legături aeriene eficiente, efectuate în interes de business, turistic sau de studii din centrul ţării către capitală, atât în timpul săptămânii, cât şi în week-end”, se arată într-un comunicat de presă semnat de Vladimir Vasilescu, preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului “Transilvania” din Târgu Mureş.
Potrivit comunicatului zborurile interne Tarom vor fi efectuate în zilele de luni, marţi, miercuri, vineri, sâmbătă cu plecare de la Târgu-Mureş la ora 05.50 şi aterizarea programată la ora 06.50 pe Aeroportul Internaţional “Henri Coandă” Bucureşti, respectiv returul, cu decolarea programată la ora 21.00 în fiecare zi de luni, marţi, joi, vineri şi duminică şi aterizarea la Aeroportul din Târgu Mureş la ora 22.00.
Aeroportul Internaţional “Transilvania” Târgu Mureş operează zboruri către Bruxelles, Budapesta, Dortmund, Frankfurt, Londra, Madrid, Milano, Munchen, Paris şi Roma, dar şi Bucureşti.

Reclame