Etichete

, , , , ,


68931_317436915035535_1909833756_nUna caldă, una rece. După bucuria produsă celor care au muncit în condiţii grele de muncă şi pentru câteva ore şi-au făcut planuri ce vor face când vor ieşi la pensie, mai repede decât credeau, a venit duşul răcoritor. „Majorarea pensiilor de grupa I a fost amanata de comisia buget – finante, pentru ca Fondul Monetar International nu s-a pronuntat in legatura cu aceasta masura”, scrie ziare.com Proiectul ce ar fi trebuit discutat azi în plenul Camerei Deputaţilor a fost scos de pe agenda de lucru, pentru că FMI nu ar fi de acord, spun surse citate de televiziunile de ştiri.
Ministrul Muncii, Mariana Campeanu,susţine că nu a fost contactată de FMI: „Nu am declarat ca FMI este impotriva. Nu m-a cautat nimeni de la FMI sa imi spuna ca Fondul este impotriva. O sa contactez FMI o sa intreb daca ceea ce voi ati comunicat este adevarat si o sa le trimit si aceasta lege”, a declarat Mariana Campeanu. Personal nu se opune proiectului ce ar repara o discriminare,dar „Este puterea deplina a Parlamentului” şi a mai adăugat că cifra estimativă a persoanelor la care se referă proiectul de lege este de 20.000. „Nu am comunicat niciodata aceasta cifra de 60.000. Din calculele pe care le-am facut la minister e vorba de 20.000, dar e este extrem de estimativa”, a spus ministrul Muncii, Mariana Campeanu.
Parlamentarii vor incerca sa voteze proiectul saptamana viitoare, in speranta ca vor da un ragaz Guvernului pentru discutii cu FMI.
Precum în bancul cu ţiganul care-şi bate fiul că nu vrea să mânânce cu pâine cârnaţii afumaţi, dar ei nici măcar nu aveau un porc!

http://livenews.romaniatv.net/#19165

Anunțuri