Etichete

, , , ,


nu likeBiroul de Combatere a Delictelor Sivice şi reprezentanţi ai Direcţiei Silvice, în conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010, ieri, au sancţionat cu amenzi ajungând la 4 000 lei, trei bărbaţi domiciliaţi în localităţile Răstoliţa şi Bicaz-Chei, pe care i-au găsit în pieţile din Târgu Mureş şi Târnăveni comercializând brazi fără acte de provenienţă. Cei 96 pomi de crăciun expuşi spre vânzare au fost confiscaţi. O, brazi frumoşi!

Fără lemn nu iese foc

Lucrătorii Postului de Poliţie Chiheru de Jos şi un pădurar de la Ocolul Silvic Ghindari, au identificat în Urisiu de Jos, un tânăr urisian de 21 ani, care transporta cu căruţa, 5 m steri lemn de foc, (carpen şi plop), fără documente de însoţire sau provenienţă a materialului lemnos. Acesta a fost sancţionat în conformitate cu prevederile art. 19 alin. 1,lit. b, din Legea nr. 171/2010, iar materialul lemnos a fost predat Ocolului Silvic Ghindari.

Şi arborii se fură

Din oficiu s-au sesizat, ieri, lucrătorii Postului de Politie Chibed, despre comiterea unei infractiuni silvice, adică tăierea de pe picior şi furtul a 13 arbori de esenţă gorun, 10,97 mc, de aprox. 3000 lei. Poliţiştii au identificat un suspect, de 20 ani, din Chibed, care s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de tăiere de arbori de pe picior şi furt de arbori. Târgumureşenii s-ar putea întreba auzind una ca asta: Plopii de lângă drum şi brazii din cetate nu sunt arbori? Dar ştiu şi răspunsul: au fost tăiaţi legal din motive de securitate. Siguranţa cetăţeanului! Am încheiat paranteza.

Două spageri într-o zi

Lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale şi poliţişti de ordine publică – Poliţia municipiului Târnăveni, marţi, la orele serii, au identificat un bărbat, de 32 ani, din Târnăveni, care în aceeaşi zi a pătruns în două locuinţe din municipiu, de unde a sustras mai multe bunuri, în valoare de aprox. 1500 lei. Învinuitul, a fost reţinut 24 ore, pe bază de ordonanţă de reţinere pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi violare de domicliu.

Sursa IPJ Mureş

Reclame