Etichete

, , , ,


fb1aPNL Mureş a luat act de declaraţia domnului deputat Florin Buicu şi îşi exprimă profundul regret faţă de solicitarea legată de demiterea managerului Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Tîrgu Mureş, domnul Ovidiu Butuc. Se pare că domnul deputat nu a înţeles nici până acum că România şi judeţul Mureş se schimbă. România nu mai este şi nu trebuie să mai fie vreodată aşa cum era pe vremea guvernării PDL. images
PNL Mureş solicită retractarea de îndată a declaraţiilor domnului deputat Florin Buicu, în legătură cu Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Tîrgu Mureş şi cu managerul acestuia. Domnul deputat trebuie să înţeleagă faptul că mandatul conducerii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Tîrgu Mureş este acela de a crea, în judeţul Mureş, condiţii optime pentru efectuarea transplantului cardiac, precum şi a transplanturilor hepatic şi renal. Lumea medicală târgumureşeană şi-a asumat responsabilitatea susţinerii medicinei de excelenţă şi nu poate rămâne captivă şi tributară unor mentalităţi specifice guvernărilor Boc.
Actuala conducere a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Tîrgu Mureş a fost principalul motor care a contribuit la reînfiinţarea Institutului Inimii, iar în prezent pregăteşte infrastructura necesară în vederea efectuării, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Tîrgu Mureş, a transplanturilor hepatic şi renal. Astfel, considerăm că declaraţia deputatului Florin Buicu este făcută cu rea intenţie sau din interese personale, ea neavând nicio legătură cu echipa pe care o formează medicii şi cadrele medii din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Tîrgu Mureş.
Până la retractarea declaraţiilor de către domnul Florin Buicu, PNL Mureş consideră, din punct de vedere politic, că domnul deputat a părăsit valorile USL şi s-a apropiat prea mult şi periculos de discursul şi propaganda PDL.
Considerăm deci regretabilă poziţia publică a domnului deputat, am luat act de gafa domniei sale şi solicităm retractarea de îndată a declaraţiilor făcute astăzi, 17 ianuarie 2014.
Biroul de presă PNL Mureş

Tîrgu Mureş, 17 ianuarie 2014


update –
reacția managerului de la Spital Ovidiu Butuc,citat de Punctul> :„Eu sunt obişnuit cu astfel de declaraţii din partea PDL-ului, dar se pare că este mâna PD-L ului în interiorul PSD-ului. Numai aşa mi-aş putea explica cum un coleg de Uniune face astfel de declaraţii. Domnul parlamentar îşi permite să facă declaraţii politice, face politică, asta este treaba dânsului. Eu sunt managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, unde sunt internaţi zilnic 1.200 de pacienţi și preocuparea echipei noastre este de a oferi servicii medicale de calitate dar și de cea mai înaltă performanță prin realizarea transplantului cardiac, hepatic și renal. Mă rezum la a munci în folosul acestor oameni şi nu în a comenta declaraţiile unui Agamita Dandanache.”

Reclame