Etichete

, , , , , , ,


peste-500-de-politisti-mureseni-la-datorie-de-sfanta-marie1376481036Poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, Poliţia municipiului Târgu-Mureş, miercuri, 5 februarie, au identificat trei tineri, suspecţi în cazul unui furt din auto, parcat pe Bulevardul Pandurilor din municipiu. Tinerii, de vârsta cuprinsă între 19 şi 25 ani, vor fi cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Tentativă de furt

Doi bărbaţi, de 14 şi 41 ani, au fost prinşi în flagrant de poliţiştii din Sărmaşu, în timp ce încercau să sustragă materiale de construcţie din apropierea fostei baze de recepţie din satul Sărmăşel Gară. Cei doi vor fi cercetaţi sub aspectul săvârşirii tentativei de furt.

Braconaj piscicol

Patru bărbaţi, de vârsta cuprinsă între 29 şi 54 ani, au fost prinşi în flagrant când pescuiau în zona localităţii Aluniş, în locul numit ”Balta Mare”, pe râul Mureş, folosind undiţe prevăzute cu ancore confecţionate artizanal. Lucrătorii Postului de Poliţie Aluniş continuă cercetările cu cei în cauză în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii braconajului piscicol.

Lemn fără documente

Poliţişti din Lunca Bradului împreună cu reprezentanţi ai Ocolului Silvic au oprit în trafic un tractor cu remorcă, condus de un tânăr de 28 de ani, care transporta material lemnos.
În urma verificării transportului s-a constatat că în remorcă se află lemn rotund, din mai multe specii de arbori: fag, carpen, paltin şi tei, iar în documente era menţionat doar lemn, specia fag.
Conducătorul autovehiculului a fost condus la Ocolul Silvic Lunca Bradului, fiindu-i confiscat întreg transportul de material lemnos.

Reclame