Etichete

, , , , ,


IMG_9357_mini-300x188Absolvent al Facultăţii de Medicină din cadrul UMF „Carol Davila” Bucureşti, promoţia 2003, completându-şi studiile la Colegiul Naţional de Apărare, la Facultarea de Drept din Universitatea „Titu Maiorescu” Bucureşti şi la Institutul Diplomatic Român, luându-şi doctoratul în sănătate publică şi management sanitar, la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara în 2010, dr. Cristian Buşoi a fost consilier al premierului Călin Tăriceanu, eurodeputat şi şef CNAS este nominalizat ministru al Sănătăţii, înlocuindu-l pe Eugen Nicolaescu, nominalizat de PNL ministru al Finanţelor.

Originar din Drobeta Turnu Severin, dr. Buşoi a intrat în politică în 1996, fiind vicepreşedinte fondator al Organizaţiei Tineretului Naţional Liberal (TNL) Mehedinţi, din iunie 2009, este vicepreşedinte PNL Timiş. În iunie 2013, Cristian Buşoi a fost europarlamentar, renunţând la mandat pentru funcţia preşedinte al CNAS.

„Potrivit declaraţiei sale de avere din iunie 2013, Buşoi deţinea două apartamente în Bucureşti şi unul la Bruxelles şi o casă de locuit de aproape 1.000 mp în Drobeta Turnu Severin, conturi curente şi depozite bancare de circa 800.000 de euro. Acesta a acordat două împrumuturi în nume personal, unul de 250.000 euro unei persoane fizice şi circa 1,2 milioane de lei firmei European Business Target”, potrivit Mediafax.
(Foto MedFarm)

Reclame