Etichete

, , , , , ,


downloadNu odată auzim cum se plâng unii că au „tensiune” sau că au „temperatură”, ba se mai şi supără dacă ne surprind zâmbind în loc să ne cuprindă compasiunea! Se schimbă însă situaţia, dacă omul se plânge de „hiper-sau de hipotensiune”, ori e chinuit de febră! Nu neapărat pentru a învăţa aceste noţiuni, dar cu siguranţă pentru a afla mai multe despre tot felul de boli, medicamente şi tratamente, managerul de proiect, Marius Dumitrescu a iniţiat Şcoala Pacienţilor MedFarm. „Proiectul se bazează pe voluntariat din partea colaboratorilor Revistei MedFarm şi îşi propune să vină în întâmpinarea nevoilor pacienţilor de a comunica cu personalul medical, de a înţelege mai bine simptomele şi diagnosticele şi toate acestea într-un limbaj foarte accesibil„, a declarat Marius Dumitrescu.
Şcoala Pacienţilor MedFarm îşi deschide „porţile” azi, 12 februarie, de la ora 17,30 cu un curs susţinut de dr. Ana Bratu, medic primar de medicină internă şi gastroenterologie alături de reprezentantul Orvell, Toth Endre, care va oferi participanţilor câte o sticlă de apă terapeutică Malnaş Aqua Teluris. După cum v-aţi dat seama, tema cursului din această zi este dată de „Afecţiunile gastrice”. Cei care nu s-au înscris telefonic, la numărul 0769-041.202 pentru a-şi rezerva un loc în sala din strada Horea nr. 21, (Târgu Mureş),nu pierd decât sticla de apă terapeutică, pentru că vor putea urmări cursul online, transmis în direct pe siteul Revistei MedFarm, accesând linkul
http://www.med-farm.ro/scoala-pacientilor-medfarm-transmisa-in-direct-pe-internet/
Şcoala Pacienţilor MedFarm îşi ia vacanţă în iunie, dar până atunci vă aşteaptă să participaţi, în fiecare miercuri, de la 17,30, la cele 20 de cursuri-module, ce cuprind toate disciplinele de la Homeopatie, trecând prin Analize de Laborator până la probleme de ORL! Şi un amănunt important: participarea nu vă costă nimic!
Pregătiţi întrebările!Imediat începe!

Reclame