Etichete

, ,


rom 2Oare ce ar zice domnii de la Romtelecom, dacă m-aş duce într-o bună zi cu un generator de curent şi, cu o bormaşină puternică, m-aş apuca să fac nişte găuri pe holurile instituţiei? S-ar criza, desigur! Şi n-ar fi exclus să fiu săltată de mascaţi pentru perturbarea liniştii publice şi daune în avutul Romtelecom!
De unde mi-a venit ideea asta nebună? Nu, nu din senin, ci în urma vizitei unei echipe de şoc de la Romtelecom care aveau în dotare cele descrise mai sus. E drept că au pus un afiş pe intrarea în bloc cu o seară înainte în care au anunţat „desfăşurarea unor lucrări de întreţinere a reţelei Tc în vederea îmbunătăţirii serviciilor oferite”, dar cine i-a luat în serios, ştiind că de ani de zile nimeni din bloc nu mai are treabă cu Romtelecomul!Dacă nu i-am luat în serios, ei în schimb s-au apucat de treabă cu cea mai mare seriozitate. Ca să fie confuzia şi mai mare, cu o zi înainte cei de la RDS-RCS au lucrat la reţea, montând cine ştie pentru a câta oară „fibra optică”. Pe când ne-am dumirit, echipa şi- a strâns catrafusele şi-cinste lor, au măturat şi urmele lucrărilor-şi au plecat. Nu înainte însă de a-i pune în gardă pe curioşii care i-au întrebat în cele din urmă despre ce este vorba, că vor veni doi băieţi după Paşti, ca să termine treaba!
De parcă asta nu ar fi fost destul,s-au şi lăudat că ei au lucrat mai frumos, că la ei nu se văd găurile că-s acoperite cu nişte cutii de metal!
Văzând cum arată casa scărilor cu trei rânduri de lucrări de calitate, nu pot decât să mă rog la ceruri, nu cumva să mai apară un furnizor de telefonie şi internet că nu mai e loc pe perete!

Această prezentare necesită JavaScript.

Reclame