Etichete

, , , ,


1458566_773208469378759_1598452010677825051_nCu o floare nu se face primăvară, dar nici cu toţi pomii înfloriţi, dacă e să ne luăm după vremea de afară! În schimb o singură vizită la REEA, timid mediatizată, a reuşit să trezească interesul copiilor faţă de locul unde se fac desenele animate! Clasa lui David Farkas a fost atât de entuziasmată de cele văzute joi în Studioul Reea, încât bloggerul Sorin Patriche, mereu pe fază la tot ce nou şi interesant în oraş, a făcut ce a putut şi azi clasa lui „Virtualkid” a avut şansa de a pătrunde în cetatea desenelor „homemade”. Programul „Şcoala Altfel” nu prea aduce multe lucruri noi, fiind şi acesta de un „formalism molipsitor,vizitele fiind în fiecare an cam în aceleași locuri, depănând mereu aceleași poveşti”, după cum apreciază Sorin Patriche.

Această prezentare necesită JavaScript.


Nu a întârziat nici postarea patronului firmei Reea pe pagina sa de facebook: „A văzut Sorin Patriche ieri vizita clasei lui David Farkas şi atunci a discutat cu învăţătoarea băiatului său şi astăzi(vineri) colegii de la animaţie au avut încă o vizită”. Elevii clasei I A de la Liceul Vocațional de Artă au privit cu uimire tot ceea ce le-au arătat artiștii ReeAnimation. „Poate unii dintre pitici se vor întoarce la noi, peste nişte ani”,spune unul dintre artişti.
Văzând imaginile postate pe facebook tot mai mulţi copii regretă că nu au aflat din timp de această oportunitate, dar nu e totul pierdut. După cum reiese din postarea patronului, Dan Maşca, ar mai avea loc şi în viitor astfel de vizite:”Csaba Farkas a venit cu ideea că ar merita să facem asta constant, astfel încât să vadă copiii că se pot fabrica desene animate, benzi desenate şi în Târgu Mureş, la un nivel din ce în ce mai profesionist”.
Să sperăm că „cel înţelept va înţelege”, vorba cronicarului!

Anunțuri