Etichete

, , ,


Certificat-medical-1Azi am primit un mesaj de la cel mai nou „Facebook friend” al meu, care îşi exprima nemulţumirea faţă de articolele tendenţioase, prost scrise, ce promovează neadevăruri ce pot dăuna unor pacienţi creduli, fiind vorba despre o publicaţie din domeniul Sănătăţii, şi aici nu mă refer la revista MED-FARM. Dacă aşa am început ziua, nu puteam să o termin altfel! Mai spre seară mi se plânge cineva că a citit ceva înfiorător şi îmi trimite linkul spre un articol cu titlu de ştire „BOMBĂ”. Nici mai mult, nici mai puţin decât „Pregătiri de război. Recrutarea obligatorie”. Văzând una ca asta, ce face omul lui Dumnezeu? Se aruncă fără ezitare peste articolul lui Peşte şi- l înghite fără să-l digere, ba mai dă şi linkul mai departe! E de rău!
Unii se pregătesc deja să plece din ţară, alţii îşi fac provizii, că de buncăre nu poate fi vorba. Subsolul tehnic e ocupat de borcanele de murături rămase de toamna trecută şi de mobila lăsată moştenire de vecinul de la patru!
Înţeleg că e mare setea de accesări, dar de aici până la a crea panică, totuşi…un pic de decenţă nu ar strica!
De unde a pornit isteria?
În Monitorul Oficial Partea I, nr. 312 din 28 aprilie 2014, a apărut un model de certificat medical ce trebuie completat şi parafat de medicul de familie şi pe care trebuie să-l aibă toţi tinerii care se prezintă la recrutare. Ok şi?
Se referă la toţi bărbaţii apţi medical cu vârsta cuprinsă între 20 şi 35 de ani. Aşa şi?
Toată polologhia asta ce poate crea panică în rândul populaţiei, este urmată de precizarea, absolut de neglijat, cum că toate astea se întâmplă in cazul MOBILIZĂRII, STĂRII DE ASEDIU sau RĂZBOI, potrivit legii!
Căutaţi subiecte adevărate, nu –l faceţi pe dracul mai negru decât este! Zic.

Reclame