13241144_10153601658388715_2552285755525903580_n.jpgEşti din oraş dacă…primul lucru, după ce ai ajuns la birou, este să-ţi faci cafeaua şi să-ţi verifici noutăţile de pe pagina de socializare. Desigur, ai o treabă mult mai uşoară dacă nu conduci şi ai un smartphone de ultimă generaţie, că astfel ai şi parcurs jumătate din postări înainte de a ajunge la birou. Asta, dacă nu ai ales cumva să revezi „Urzeala Tronurilor”, ca să fii în temă  când colegii vor dezbare problema învierii lui „Ion Zăpadă.”

Să zicem că ai rămas cu Suleyman magnificul şi atunci poţi verifica facebookul. Emailurile le laşi pe mai târziu, oricum gem de reclame mascate ca fiind cele mai aşteptatele scrisori din ziua respectivă!

Şi să nu uităm că eşti din Târgu Mureş dacă..

  • ai o postare cu imaginea clădirii din Piaţa Victoriei nr.3. E un grup minuscul ce se autointitulează „comunitate”, restrânsă am zice noi, având doar 343 membri şi postări din an în Paşti. Aşteptăm anul următor!
  • ai o grămadă de imagini cu meniul zilei şi alte măncăruri colorate, de-ţi plouă în gură încă de dimineaţă. Cunoscătorii ştiu unde şi când le pot comanda.Sunt peste 600 înscrişi.
  • faci parte dintre cei 22.103 membri ai grupului public. E un grup serios, aici se dezbat problemele arzătoare la ordinea zilei. De pildă: un tânăr cu un instrument muzical în braţe a confundat Piaţa Teatrului din târgul nostru cu cine ştie ce burg occidental şi a crezut că poate executa muzică stradală! O fi auzit că la noi se dă mare preţ pe cultură, că se ţin concertele în lanţ, cine ştie? Acum a aflat că la noi în oraş e ordine şi disciplină. Nu cântă care cum se trezeşte mare artist! Ce-a crezut? Că-i târg fără câini aici?
  • faci parte din grupul cu doar 10.344 de membri, grup public, din cea mai nouă postare aflăm că de mâine până pe 26 mai avem Billion Star Hotel! Producţia autohtonă a mai câştigat un premiu, la Los Angeles. Premiul publicului la Los Angeles World International Film Festival USA!
  • trebuie să-ţi pui cască de protecţie când treci prin pasajul subteran ce leagă str. Rebreanu cu str. Dorobanţilor! Pereţii poartă urmele celor chinuiţi de talent artistic, tencuiala de pe tavan cade zilnic câte un pic, bălţile de pe jos nu apucă să se zvânte că deh, prea plouă des!
  • eşti rugat să dai LIKE nu pe poză, pe linkul de sub poză, că astfel singurul nostru concitadin participant la a V-a ediţie a Tuning Fest din Piatra Neamţ  ar putea câştiga un premiu nemaipomenit! O singură maşină paote fi câştigătoare, extrasă la random.org, din cele 77 înscrise! Premiul constă în modificarea maşinii sub ochii particiapnţilor, în direct. Un fel de „pimp my ride” explica cineva din grup.Evenimentul va avea loc în august,la o expoziţie.
  • eşti invitat să -ţi iei job. Să fii model de videochat! Pentru conversaţii şi „vizualizarea modelului”. e drept că se adresează domnişoarelor oferta şi după descrierea făcută, „cheia succesului în videochat este să priveşti jobul ca pe un loc de distracţie, locul unde eşti cea mai drăguţă, plăcută, curtată femeie”, dar „nu eşti obligată să accepţi nimic din ceea ce nu-ţi place, care îţi depăşesc limitele”! Înainte să daţi năvală, amintiţi-vă că clienţii plătesc o taxă…dacă înţelegeţi! (EM)

(Sursa Foto. facebook)

Reclame